Bewakingen

Op het moment dat je als leerling binnen de brigade jouw lifesafer 1 behaald en/of mee bezig bent krijg je van ons de mogelijkheid om mee te gaan werken aan bewakingen binnen en buiten Vianen voor bijvoorbeeld de Sinterklaas intocht, festivals, wedstrijden en nog veel meer.

Bij evenementen op en rond het water zijn wij inzetbaar.
Voor informatie en de tarieven stuur een bericht naar bewakingen@reddingsbrigadevianen.nl

Afgelopen bewakingen

Canal pride Utrecht

Zaterdag 4 juni kleurde Utrecht weer in alle kleuren van de regenboog als de Utrecht Canal Pride door de grachten van de stad trekt! In een speciaal jaar waar de stad Utrecht het 900-jarig bestaan viert is dit de meest kleurrijke opening van een prachtige zomer. Met dit jaar maar liefst 49 deelnemende boten en aansluitend het Street Festival en verschillende afterparty’s!

Haven dagen Woerden

9,10 en 11 juni 2022 vond het scheepvaart spektakel van Woerden en omstreken weer plaats in de Woerdense haven. Prachtige sleepboten, mooie opduwers, ronkende motoren en een grote gezellige kramenmarkt hebben deze dagen gekenmerkt.

WOOASE Festival Vianen

Heel studerend Nederland staat bij Plas Middelwaard in Vianen met de voetjes in het zand en de handjes in de lucht. Met de lekkerste zomerhitjes en de ondergaande zon konden we dit niet missen.

Sfeer Festival

SFEER bij Beachclub Klein Scheveningen. Een mooie locatie in Utrecht, lekker centraal in het land met uitzicht op het water.

Mysteryland

“Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is a Mystery!”