Hilde

 

Er is mij gevraagd of ik mijzelf even wilden voorstellen. De meeste van jullie zien mij elke woensdag aan het bad staan een zo´n leuke en gezellig mogelijke les te verzorgen. Ik ben moeder van 4 kindjes waarvan er 2 lid zijn van de brigade de andere 2 moeten nog even oefenen met zwemmen.
Ik ben als klein meisje van 5 begonnen te bij de Reddingsbrigade heb ook toen der tijd alle mogelijke brevetten behaald. Ik ben in totaal 5 jaar er tussenuit geweest. Toen mijn dochter een aantal jaar geleden op de Reddingsbrigade kwam ben ik gelijk weer begonnen met lesgeven, daarna ook de functie als penningmeester van de brigade op mij genomen.
Ik heb 18 jaar gewerkt als zwemonderwijzer in sportcentrum Helsdingen, een aantal jaren ben ik daarmee gestopt en heb ik nu mijn eigen kindercoaching praktijk. Ik hoop dat als er iets speelt jullie weten dat je mij altijd kan aanspreken, bellen, appen of mailen.

Groetjes Hilda Bruls
06-18818043

 

 

Tom

 

Even voorstellen.
Mijn naam is Tom Principaal, 60 jaar oud, getrouwd, 2 kinderen (niet meer thuis), beginnend opa van een kleinzoon en sinds kort inwoner van Vianen. Ik ben werkzaam in de IT sector als service medewerker, bij een groot en internationaal bedrijf. Een voorbeeld van wat een service medewerker moet doen vind je hier. https://youtu.be/yUQRbqc2qtY.

Voordat ik naar Vianen verhuisde was ik bij de fijne Reddingsbrigade Amstelveen instructeur, examinator en               bestuurslid. Inmiddels voel ik me ook senang bij de RBV hetgeen ook een prachtige brigade is.
Ik voel me vereerd dat ik gevraagd ben om, samen met Hilda, vertrouwenspersoon te mogen zijn van deze brigade.

06-53387141